fredag 19 juli 2013

Mina sommarfilmer

Stoker
Indias pappa dör och en farbror som hon inte visste existerade kommer för att bo med henne och hennes mamma. India som först är tveksam blir mer och mer intresserad av sin farbrors charmiga och skumma personlighet. Spännande, nagelbitande och med ett oväntat slut. Vackra bilder och fin kostym.























Känn ingen sorg
Om Pål, en nervös och klantig kille som älskar musik men aldrig riktigt får det till. Och som försätter sig i diverse jobbiga situationer. Om att växa upp, om kärlek och om vänskap på ett så vackert skildrat sätt. Älskade allt med den här filmen, kostymen, miljöerna, karaktärerna, fotot och musiken så klart. Måste ses!



















Restlees
Dödssjuka Annabel möter Enoch på ett par begravningar. Om döden, kärleken och att minnas. En så himla fin film med vackra dialoger. Även den med vackert foto.

























World War Z
Trodde faktiskt inte att den skulle vara så bra som den var. Spännande från början till slut och Brad är fräsch. Ett virus sprids över hela världen, nationernas beredskap faller och någon måste rädda upp hela grejen. Da da da dam Brad!



















Ginger & Rosa
Om Ginger och Rosa som växer upp i 1960-talets London medan Cubakrisen hägrar. Om att växa upp och försöka växa tillsammans med sin bästa vän. Har som kärat ner mig i minsta fröken Faning.






















Warm bodies
Zombiefilm light. Älskade humorn och att den innehöll filmvärldens gulligaste zombie. R (en högst ovanlig zombie) räddar Julie från en zombieattack. Deras relation kan sedan komma att förändra de livlösas olivliga liv för alltid. "I don´t know what i was doing before. But I am wearing a sweatshirt so i probably i was unemployed"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar